غذای چندشآوری که برای میل جنسی بمب است
به گزارش مدارس، بر اساس این تحقیق، خوردن ملخ (گونه Ruspolia nitidula) میتواند به افزایش میل جنسی کمک کند.
علاوه بر این، طبق نتایج مطالعات محققان دانشگاه دشانگ، این تغییر در رژیم غذایی نه تنها میل جنسی را بهبود میبخشد، بلکه کیفیت خواب، مو و سلامت عمومی بدن را هم افزایش می دهد.
دکتر نگنانایی عبدل، سرپرست این تحقیق، در این باره گفته است:
یافتههای ما نشان میدهند که حشرات خوراکی مانند Ruspolia nitidula میتوانند به عنوان منابع پروتئین جایگزین باشند.
در جهان، حدود ۲,۰۰۰ نوع حشره خوراکی وجود دارد که بسیاری از آنها پروتئین بالایی دارند، از جمله لارو مگس سیاه، سوسک تاریکی، جیرجیرک و ملخ.
در این پژوهش، تیم محققان به بررسی تأثیرات افزودن حشرات خوراکی به رژیم غذایی پرداختند.
برای این کار، به ۲۱۶ موش طی یک دوره ۱۲ هفتهای ماهی یا ملخ Ruspolia nitidula دادند.
در طول این مدت، محققان میزان میل جنسی، کیفیت خواب، رشد مو و سلامت عمومی موشها را بررسی کردند.
نتایج نشان داد موشهایی که ملخ خورده بودند، میل جنسی بالاتری نسبت به آنهایی که ماهی خورده بودند، داشتند.
کیفیت خواب هم در این موشها بهتر بود و خواب طولانیتر و با کیفیتتری داشتند.
اگرچه این مطالعه تنها روی موشها انجام شده، محققان معتقدند که این نتایج میتواند در مورد انسانها هم صدق کند.
با این حال، بهنظر میرسد که برخی افراد برای مصرف حشرات بهعنوان غذا قانع نشده اند.
طبق یک نظرسنجی که در سال ۲۰۲۲ انجام شد، تقریباً ۷۰ درصد از مردم گفتند که تمایلی به گنجاندن حشرات در رژیم غذایی خود برای نجات زمین ندارند.
طبق نظرسنجی آژانس استانداردهای غذایی (FSA)، ۶۷ درصد از افراد گفتهاند که «هیچ چیزی نمیتواند آنها را وادار به امتحان حشرات خوراکی کند»، ۱۳ درصد از شرکتکنندگان معتقد بودند که اگر مطمئن شوند مصرف حشرات ایمن است، ممکن است که آن را امتحان کنند، ۱۱ درصد نیز گفتند که اگر ظاهر جذابی داشته باشند، حاضر به امتحان هستند و ۳۷ درصد گفتند اگر حشرات به صورت پودرشده در غذا باشند، مشکلی با این موضوع نخواهند داشت.
پروفسور رابین می، مشاور علمی ارشد FSA، معتقد است که این نتایج نشاندهنده اهمیت ایمنی و سلامت غذا برای مصرفکنندگان است.
اولویت ما محافظت از منافع مصرفکنندگان از طریق اطمینان از ایمنی غذا و تطابق آن با استانداردهاست و این کار را از طریق فرآیندهای علمی و دقیق انجام میدهیم. ما به پتانسیل پروتئینهای جایگزین برای کمک به ایجاد یک سیستم غذایی پایدار واقف هستیم.
این نظرسنجی مهم نشان میدهد که اگرچه بسیاری از مصرفکنندگان به امتحان پروتئینهای جایگزین فکر میکنند، تنها در صورتی این کار را انجام میدهند که از ایمنی و سلامت این محصولات اطمینان داشته باشند.
به همین خاطر، ما با کسبوکارها و نهادهای مرتبط همکاری میکنیم تا اطمینان حاصل کنیم که چارچوبهای قانونی و بهداشتی بهدرستی رعایت می شوند تا مصرفکنندگان از نوآوریهای غذایی بهرهمند شوند و در عین حال از ایمنی محصولات مطمئن باشند.