مقالات مختلف

طرز تهیه جو دوسر پرک برای نوزاد

مواد لازم

  • 1 فنجان جو دوسر پرک
  • 3 فنجان آب یا شیر
  • کمی نمک (اختیاری)
  • 1 قاشق چایخوری روغن زیتون (اختیاری)
  • میوه‌های پخته شده، سبزیجات پخته شده یا گوشت نرم شده (اختیاری)

طرز تهیه

  1. جو دوسر پرک را به مدت 5 دقیقه با آب سرد بشویید تا نشاسته‌های اضافی آن از بین بروند.

  2. آب یا شیر را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

  3. وقتی آب یا شیر شروع به جوشیدن کرد، جو دوسر پرک را اضافه کنید و نمک را به آن اضافه کنید (در صورت تمایل).

  4. حرارت را کم کنید و اجازه دهید جو دوسر پرک به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزد و نرم شود.

  5. جو دوسر پرک را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.

  6. جو دوسر پرک را در مخلوط کن بریزید و آن را پوره کنید.

  7. به پوره جو دوسر، روغن زیتون (در صورت تمایل) و میوه‌های پخته شده، سبزیجات پخته شده یا گوشت نرم شده (در صورت تمایل) اضافه کنید.

نکات

  • برای نوزادان تازه متولد شده، جو دوسر پرک را با آب بپزید.
  • با افزایش سن نوزاد، می‌توانید به تدریج به میزان شیر یا آب اضافه کنید.
  • روغن زیتون به پوره جو دوسر طعم و بافتی دلپذیر می‌دهد.
  • می‌توانید از انواع میوه‌ها، سبزیجات و گوشت‌های نرم شده برای تهیه پوره جو دوسر استفاده کنید.
  • برای تهیه پوره جو دوسر برای نوزادان تازه متولد شده، می‌توانید از مخلوط کن دستی یا غذاساز استفاده کنید.

فواید جو دوسر پرک برای نوزادان

جو دوسر پرک یک غذای کامل و مغذی برای نوزادان است. این غذا سرشار از پروتئین، فیبر، آهن و سایر مواد مغذی است که برای رشد و نمو نوزاد ضروری هستند.

پیشنهاد مطالعه، کلیک کنید:  تبیین ضوابط اجرایی ساماندهی رشته­‌های دانشگاهی

جو دوسر پرک به هضم غذا کمک می‌کند و از یبوست جلوگیری می‌کند. همچنین، جو دوسر پرک به تقویت سیستم ایمنی بدن نوزاد کمک می‌کند.

مقدار مصرف جو دوسر پرک برای نوزادان

مقدار مصرف جو دوسر پرک برای نوزادان به سن و نیازهای غذایی آن‌ها بستگی دارد. به طور کلی، می‌توان به نوزادان تازه متولد شده تا 2 قاشق غذاخوری جو دوسر پرک در روز داد. با افزایش سن نوزاد، می‌توان به تدریج به میزان جو دوسر پرک اضافه کرد.

مراحل رشد نوزاد و میزان مصرف جو دوسر پرک

  • 6 تا 8 ماهگی: 2 تا 3 قاشق غذاخوری در روز
  • 9 تا 12 ماهگی: 4 تا 5 قاشق غذاخوری در روز
  • 12 تا 18 ماهگی: 6 تا 7 قاشق غذاخوری در روز
  • 18 تا 24 ماهگی: 8 تا 9 قاشق غذاخوری در روز

نکات ایمنی

  • قبل از شروع غذای جامد برای نوزاد، با پزشک خود مشورت کنید.
  • جو دوسر پرک را قبل از پخت با آب سرد بشویید تا نشاسته‌های اضافی آن از بین بروند.
  • جو دوسر پرک را به آرامی بپزید تا نرم شود.
  • جو دوسر پرک را قبل از دادن به نوزاد، کاملاً پوره کنید تا خطر خفگی کاهش یابد

منبع و مرجع معتبر خرید جو دوسر پرک: B2n.ir/h65837

نمایش بیشتر
باکویت باکویت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Banner
https://madaress.ir/sitemap_index.xml