کارت سوخت جایگاهداران کلا جمعآوری نمیشود/ سهمیه بنزین مانند قبل است
علیاکبر عربعامری درباره جمعآوری کارتهای جایگاهداران اظهار داشت: ما در اسفند به ازای هر دو نازل یک کارت تعبیه کرده بودیم که در جایگاههای پرتردد در اختیار جایگاه قرار داده میشد و در جایگاههای خلوت نیمی از کارتها در اختیار جایگاهدار قرار میگرفت. در ایام تعطیلات باتوجه به اینکه حجم مسافرتها افزایش پیدا میکند ما تعداد کارتهای آزاد جایگاه را اضافه کردیم یعنی مخصوصا در مسیرهای پرتردد تعداد کارت جایگاه را از ۲ برابر تا ۴ برابر افزایش دادیم که این شرایط مربوط به شرایط سفر بود و بنا داریم بعد از تعطیلات عید فطر و یا ابتدای اردیبهشت ماه تعداد کارتها را به حالت عادی برگردانیم، یعنی کارتهای مازاد زمان سفر را جمعآوری میکنیم.
وی تاکید کرد: تا زمانی که دولت تصمیم خاصی در زمینه مصارفی که بیشتر از سهمیه کارت وجود دارد؛ اتخاذ نکند، کارتهای جایگاهداران کلا جمعآوری نمیشود.
مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی در خصوص تامین کارت سوخت شخصی تصریح کرد: در حال حاضر زیر یک درصد از خودروها کارت سوخت شخصی در اختیار ندارند، ما اوایل سال ۱۴۰۱ به دلیل کرونا و برخی مسائل شرکتهای تولیدکننده بابت تامین کارت خام مشکل داشتیم، اما از اردیبهشت و خرداد همان سال توانستیم کارت خام را تامین کنیم و اکنون حدود ۲ میلیون کارت خام در اختیار داریم و کسی که در خواست بدهد سریعا نسبتا به صدور اقدام خواهد شد.
وی تعداد کل درخواست کارت در نوبت را ۲۶ هزار فقره عنوان کرد و افزود: اطلاعات این کارتها را در اختیار ناجی قرار میدهیم و بعد از بازگشت اطلاعات شرکت تولیدکننده ظرف کمتر از یک هفته کارت را صادر میکند و با فرایند پاکتگذاری و پست یک ماه طول میکشد. ما اکنون کارت خام در اختیار داریم و متقاضیان میتوانند با مراجعه به دفاتر پلیس ۱۰+ درخواست داده و کارت را دریافت کنند.
وی درباره کارتهای مفقودی خاطرنشان کرد: کسانی که کارتشان مفقود شده میتوانند به سامانه GTS.IR مراجعه کنند و PAN و یا مشخصات خودرو را وارد کنند و اگر کارت در جایگاه جا مانده باشد مراجعه و کارت را دریافت کنند و در غیر این صورت میتوانند درخواست المثنی کنند.
مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی درباره تغییر سهمیه بیان داشت: سهمیهها تغییری نمیکند و به اندازه همان مقادیری که قبلا بوده شارژ میشود.
وی در خصوص شایعات مربوط به خرید و فروش کارت توضیح داد: خرید کارت با قیمتهای نجومی ۲۰ میلیون که عنوان میشود در مورد تهران و یا دیگر شهرها منطقی نیست و توجیهی برای خریدار ندارد، اگر موضوع قاچاق هم است در سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان که شرایط خاص دارند کدینگ است یعنی اگر کسی کارت را خریداری کند؛ نمیتواند در این استانها استفاده کند.
عربعامری درباره وضعیت بنزین سوپر گفت: باتوجه به اینکه مصرف بنزین معمولی بیشتر است تمرکز بر تولید این بنزین است و تقاضای بنزین سوپر تاحدی بیشتر از عرضه است، اما در کلانشهرها و جایگاههایی که زیرساخت بنزین سوپر را دارند ارسال صورت میگیرد.
وی در خصوص میزان مصرف بنزین تاکید کرد: ما امسال به ۱۵۲ میلیون لیتر مصرف را هم تجربه کردیم و بعد از آن میزان کاهش پیدا کرد و اکنون به شرایط قبل از تعطیلات برگشتهایم.
منبع: ایلنا