اخبار گوناگون مدارسمقالات مختلف

چیزهای عجیبی که درباره پوست کیوی نمی دانید!

به گزارش منیبلان به نقل از برنا، پوست تیره و قهوه ای کیوی خوراکی است و مملو از مواد مغذی است؛ اما باید قبل ار مصرف خوب آن را بشویید.

شما می‌توانید به همان روشی که سیب را می‌خورید، کیوی را گاز بزنید و پوست کیوی را بخورید.

چرا پوست کیوی مغذی است؟

کیوی دارای انواع فواید است و پوست آن به فوایدش می‌افزاید.

حدود ۶۰ گونه کیوی وجود دارد، و همه آنها دارای پوست‌های خوراکی هستند.

کیوی سبز: کیوی رایج‌تری است. پوست آن خوراکی است، اما ممکن است لذت بخش نباشد.

کیوی طلایی (یا زرد): کیوی طلایی کمتر رواج دارد و پوستی صاف دارد که باعث می‌شود با لذت بیشتری آن را با پوست بخورید.

بسته به محل رشد کیوی، می‌تواند طعم و ترکیب مواد مغذی متفاوت داشته باشد.

مزایای کیوی:

فیبر زیاد

فیبر بخشی از غذاهای گیاهی است که بدن نمی‌تواند آن را هضم کند. فیبر نفخ را کاهش داده و به مدفوع شما کمک می‌کند.

خوردن یک کیوی کامل با پوست، محتوای فیبر آن را ۵۰ درصد بیشتر می‌کند.

سرشار از آنتی اکسیدان

پوست کیوی پر از آنتی اکسیدان است و سه برابر بیشتر از میوه آنتی اکسیدان دارد!

آنتی اکسیدان‌های پوست کیوی عبارتند از:

ویتامین E: با پوست خوردن کیوی محتوای ویتامین E آن را ۳۲ درصد افزایش می‌دهد..

ویتامین C: ویتامین C در کیوی طلایی (۱۶۱ میلی گرم) بیشتر از کیوی سبز است که بین ۸۵ میلی گرم تا ۱۵۰ میلی گرم ویتامین C دارد.

پلی فنول‌ها: کیوی منبع خوبی از پلی فنول‌ها است، اما ۳۰ درصد در پوست آن وجود دارد.

پیشنهاد مطالعه، کلیک کنید:  این میوه عالی از مسمومیت غذایی جلوگیری می‌کند!

چه کسانی نباید پوست کیوی بخورند؟

اگر سابقه سنگ کلیه دارید، پوست کیوی نخورید.

نکاتی برای خوردن کیوی با پوست

بهتر است کیوی طلایی را با پوست بخورید. موهای درشت کیوی سبز باعث می‌شود خوردن آن آزاردهنده باشد.

هنگام شستن کیوی، از یک حوله آشپزخانه یا یک برس سبزیجات استفاده کنید.

آن را تکه یا تکه کنید. آن را به سالاد میوه اضافه کنید تا بافت پوست کیوی به دلیل طعم شیرین میوه حس نشود.

نمایش بیشتر
باکویت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Banner
https://madaress.ir/sitemap_index.xml