علمی فرهنگیمقالات مختلف

ناسا: تماشای خورشیدگرفتگی با دوربین گوشی به سنسور آن آسیب می‌زند

اگر به هر دلیلی از دوربین گوشی خود برای تماشای خورشیدگرفتگی استفاده می‌کنید، بهتر است دیگر این کار را انجام ندهید، زیرا ناسا اعلام کرده که انجام این کار می‌تواند باعث سوختن مدار‌های دستگاه شما شود. در عوض، ناسا پیشنهاد می‌کند از عینک‌های مخصوص خورشید گرفتگی برای تصویربرداری ایمن از این رویداد استفاده کنید.

همه می‌دانند که در زمان خورشیدگرفتگی نباید به خورشید خیره شد. با این وجود، به‌نظر می‌رسد که دوربین گوشی نمی‌تواند جایگزین مناسبی برای چشم انسان‌ها باشد. ناسا در ایکس اعلام کرده که اگر قصد دارید با دوربین گوشی خود به خورشیدگرفتگی نگاه کنید، بهتر است بدانید که گرفتن دوربین گوشی خود به سمت خورشید باعث می‌شود تا مدار‌های داخلی دستگاه احتمالاً خراب شوند.

خورشیدگرفتگی

ناسا می‌نویسد:

«سنسور گوشی ممکن است مانند هر سنسور تصویر دیگری، اگر مستقیماً به سمت خورشید باشد، آسیب ببیند. این امر مخصوصاً زمانی صادق است که از هر نوع لنز ذره‌بین در گوشی خود استفاده می‌کنید. باید مانند هر دوربین دیگری از فیلتر‌های مناسب استفاده کنید.»

با این وجود، اگر همچنان می‌خواهید یک عکس از خورشیدگرفتگی داشته باشید، راه حلی برای شما وجود دارد.

ناسا توصیه می‌کند که برای انجام این کار باید از همان ترفندی استفاده کنید که از کره چشم شما در برابر اشعه‌های خورشیدی محافظت می‌کند. در واقع با یک جفت عینک مخصوص خورشیدگرفتگی و همان قوانینی که برای چشمان شما وجود دارد، احتمالاً می‌توانید از این رویداد عکس بگیرید، یعنی فقط زمانی که خورشید‌گرفتگی در تاریک‌ترین نقطه خود است از عینک استفاده کنید و همچنین برای مدت طولانی به آن خیره نشوید.

پیشنهاد مطالعه، کلیک کنید:  ذوب آهن اصفهان مفتخر به دریافت تقدیرنامه 5 ستاره جایزه ملی تعالی و پیشرفت

«بهترین تمرین این است که هنگام عکاسی از خورشید در هر نقطه‌ای، یک عینک مخصوص خورشیدگرفتگی را در مقابل لنز‌های گوشی خود نگه دارید.»

دوشنبه هفته آینده (۲۰ فروردین ۱۴۰۳) خورشیدگرفتگی کاملی رخ خواهد داد که گفته می‌شود مدت زمان آن ۴ دقیقه و ۲۸ ثانیه است.

منبع: دیجیاتو

نمایش بیشتر
باکویت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Banner
https://madaress.ir/sitemap_index.xml