اقتصادی

صادرات تجهیزات صنعت نفت تا دو سال آینده حدود ۱۰ برابر می‌شود

احسان ثقفی ظهر امروز در نشست خبری گفت:در ۲.۵ گذشته همکاری ما با دولت سیزدهم بیشتر شده و دولت برای حل مشکل‌ها و چالش‌های شرکت‌های خصوصی تا حد توان همراهی کرده، اما انتظار ما بیشتر است.

وی با بیان اینکه توسعه بازار فرامرزی را به‌طور جدی دنبال می‌کنند، افزود: کار مطالعاتی را آغاز کرده‌ایم و موفقیت‌هایی نیز حاصل شده است اما ابتدای کار هستیم و در حوزه صادرات در این دولت ۷۱۰ میلیون یورو صادرات داشته‌ایم که فقط ۱۰درصد توان ما بوده است و انتظار داریم تا دو سال آینده ۱۰۰درصد توان صادراتی‌مان محقق شود.

رئیس هیئت‌مدیره انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت از رونمایی طرح پژوهشی-کاربردی در حوزه صادرات با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری خبر داد و گفت: کشورهایی که در صادرات موفق شده‌اند، حمایت کامل دولت را دارند.

ثقفی با اشاره به اینکه در حوزه دانش‌بنیان‌ها در زمان خودکفایی و خوداتکایی موفق عمل کرده‌ و نیازها تأمین شده‌اند، بیان کرد: برای ورود به بازار جهانی، منابع ارزی باید تأمین شود و درباره تخصیص ارز، شرکت‌های صادرات‌محور در اولویت قرار بگیرند.

وی افزود: با وجود تنگناهای ارزی و تأمین سخت کالا از خارج کشور، اقبال به ساخت داخل و شرکت‌های داخلی زیاد است، اما قیمت ارز تنها پاشنه آشیل ماست.

رئیس هیئت‌مدیره انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت با اشاره به برگزاری بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، گفت: در این نمایشگاه از پروژه پژوهشی-کاربردی برای توسعه صادرات، شبکه آزمایشی استصنا و پلتفرم صنعت نفت، نیرو و معدن رونمایی می‌شود و شرکت مدیریت زنجیره آرمان با محوریت صادرات آغاز به‌ کار می‌کند.

پیشنهاد مطالعه، کلیک کنید:  نظام مالیاتی کشور هوشمند شد

ثقفی ادامه داد: این نمایشگاه پربهره‌ترین نمایشگاه کشور است و امیدوارم بخش خصوصی در این نمایشگاه ویژه‌تر دیده شود.

وی با اشاره به اینکه از نظر کیفیت، ۹۰درصد تجهیزات داخلی استانداردهای بین‌المللی را دارند، گفت: هم‌اکنون قابلیت بهره‌برداری از تجهیزات ساخت داخل در دیگر کشورها وجود دارد، اما به‌دلیل تحریم‌ها تجهیزات ما با برندهای کشورهای دیگر صادر می‌شود.

رئیس هیئت‌مدیره انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت اظهار کرد: به ۸۵درصد از فناوری ساخت تجهیزات دست یافته‌ایم و ۷۵درصد از تجهیزات ما به بهره‌برداری رسیده است، دستیابی به ۹۵درصد فناوری ساخت نیز دور از دسترس نیست.

ابوذر جمشیدوند، مدیرکل دفتر ماشین‌آلات و تجهیزات کشاورزی، ساختمانی و معدنی وزارت صمت نیز در این نشست با بیان اینکه در حوزه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی به‌منظور تأمین نیازهای کشور کارهای مطلوبی انجام شده است، گفت: بیش از ۸۰ درصد تجهیزات این حوزه داخلی‌سازی شده و به دیگر کشورها متکی نیست.

وی تصریح کرد: کیفیت، قیمت، خدمات پس از فروش و تحویل به موقع، چهار نکته کلیدی در تجهیزات و خدمات داخلی است که باید رعایت شود.

مدیرکل دفتر ماشین‌آلات و تجهیزات کشاورزی، ساختمانی و معدنی وزارت صمت بیان کرد: تخصیص ارز در کشور باید مدیریت شود و مبنای تخصیص آن برنامه و قراردادهای تولیدکنندگان باشد.

نمایش بیشتر
باکویت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Banner
https://madaress.ir/sitemap_index.xml