ساخت ۶۰ درصد پروژهای مدرسهسازی با مشارکت مردم
رئیس سازمان نوسازی مدارس؛
رئیس کمیسیون مدرسهیاری گفت: ۶۰ درصد پروژهای مدرسهسازی در حال ساخت با مشارکت مردم است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مهدی نویدادهم درباره همایش مدرسهیاری در استان سیستان و بلوچستان گفت: مدرسه فقط ساختمان نیست. محل زیستبوم برای تربیت فرزندان این سرزمین است و ما به همراه اعضای سازمان نوسازی با یک هدف در این راستا گام برمیداریم.
وی درباره مدرسهیاری اظهار کرد: استفاده از ظرفیت خیرین علاوه بر ساخت مدرسه در بحث مدرسهیاری (نرمافزاری، کیفیت آموزشی و …) میتواند تاثیر بهسزایی در عدالت آموزشی در کشور داشته باشد.
رئیس کمیسیون مدرسهیاری گفت: در استان سیستان و بلوچستان کارگروهی ویِژه در جامعه خیرین مدرسهساز راهاندازی شده تا در بحث سختافزاری و نرمافزاری آموزشی اقداماتی انجام شود. خیرین متعددی در این استان فعالیت میکنند و متاسفانه آمار در بحث ترک تحصیل، دانشآموزان بازمانده از تحصیل، میانگین پایین نمرات پایانی سال و … در این استان چشمگیر است که در تلاشیم در این همایش با دعوت از خیرین گامی موثر در جهت رفع این مشکلات برداریم.
حمیدرضا خانمحمدی رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور هم در ادامه این جلسه اظهار کرد: پیام آقا در سال جدید برگرفته از موضوع مدرسهسازی است که نباید به سادگی از کنار آن عبور کنیم.
وی با تاکید بر اینکه سازمان نوسازی، ارگانی صد درصد مردمی است ادامه داد: ۶۰ درصد پروژهای در حال ساخت با مشارکت مردم است.
معاون برنامهریزی و مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور هم در ادامه گفت: در جشنواره بیستوپنجم خیرین مدرسهساز کشور، میزان تعهدات خیرین رشد چشمگیری داشته به طوریکه با تلاش خیرین و مدیران نوسازی خیرین مبلغی بالغ بر ۱۱ هزار و چهار صد میلیارد تومان را تعهد کردند.
علیرضا راشکی ادامه داد: جشنواره بیستوششم با شعار خیرین مدرسهساز پیشران ایران قوی با قدرت و تلاش مضاعف آغاز خواهد شد که با اهداف استفاده از ظرفیت نیروهای مردمی در توسعه و تکمیل پروژها، توسعه عدالت تربیتی و آموزشی در سایه همدلی، جذب مسئولیت اجتماعی شرکتها و صنایع، کمک به ساخت مدرسه به عنوان کانون تربیت و .. پیش خواهد رفت.
وی به اهم اقدامات انجام شده درخصوص جشنوارها و زمانبندی آن اشاره کرد و گفت: وضعیت تعهدات خیرین بهازای هر دانشآموز ۹ میلیون ریال است که این رقم در استان سیستان و بلوچستان، یزد، خراسان جنوبی، هرمزگان در گام نخست قرار دارد.
راشکی گفت: در برخی استانها بهازای هر ۲۸۰ دانشآموز یک کلاس جدید در حال ساخت است که این رقم در استان تهران به اعضای هر یک هزار و پانصد و شصت دانش آموز یک کلاس ساخته میشود.
کاظم قلمچی هم در ادامه این نشست اظهار کرد: آقای شاه حسینی در یک جلسه دستور دادند که یک مدرسه در سیستانوبلوچستان به نام مرحوم دکتر حافظی بنا شود که این مدرسه در چهار محال و بختیاری ساخته شده که خواهش میکنم زمان افتتاح آن هرچه زودتر اعلام شود.
وی بیان کرد: در سال گذشته ۷۵۰ کلاس درس توسط بنیاد علمی و آموزشی قلمچی هوشمندسازی شد که امسال این رقم میبایست به ۱۰۰۰ مدرسه برسد.
اکبر ابراهیمی نماینده وزیر آموزش و پرورش در جامعه خیرین مدرسهساز، اما اظهار کرد: خدا را شاکرم که در جمع انسانهایی هستم که دغدغه آنها کمک به نیازهای دانشآموزان کشور است.
وی با تاکید بر اینکه، هدف ما تکمیل مدارس نیمهکاره و برچیده شدن مدارس کانکسی که فاقد سرویس بهداشتی هستند است بیان کرد: ۲۶۸ مدرسه کانکسی در سال گذشته برچیده و ۳۸ مدرسه نیمه تمام تکمیل شده و امسال هم درنظر داریم بیش از ۱۰۰ مدرسه نیمه تمام را تکمیل کنیم.
ناصر قفلی رئیس جامعه خیرین مدرسهساز کشور که به دلیل کسالت نتوانسته بود در جلسه حضور یابد به صورت تلفنی با اعضای هیات مدیره و مدیران نوسازی صحبت کرد. وی گفت: سال گذشته با مشارکت خیرین و حمایت سازمان نوسازی مدارس میزان مشارکتهای مردمی ۱۲ هزار میلیارد بود و امیدواریم با تعامل بتوانیم امسال این رقم را به ۲۰ هزار میلیارد تومان برسانیم.
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در ادامه اظهار داشت: طبق آمار موجود مبلغی بالغ بر یازده هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم تا بتوانیم پروژههای نیمهتمام خیرین را تکمیل کنیم.
در ادامه این نشست مدیران نوسازی استانها نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص برگزاری جشنوارها مطرح کردند.