مقالات مختلف

جایزه صلح و دوستی به محقق آمریکایی اهدا می‌شود

عباس زاده:

دبیر علمی جشنواره فارابی گفت: جایزه صلح و دوستی در عرصه بین المللی به محققی از کشور آمریکا، تعلق می‌گیرد.

دبیر علمی جشنواره فارابی: اهدای جایزه صلح و دوستی به محقق آمریکایی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ مهدی عباس زاده در نشست خبری گفت: امسال ۲ هزار و ۵۸۵ اثر به دبیرخانه جشنواره رسید که بعد از ارزیابی اولیه، ۲ هزار و ۳۰۸ اثر به گروه‌های علمی ۱۶ گانه و بخش بین الملل ارسال شد.

وی درباره فرآیند فعالیت‌های علمی انجام گرفته در جشنواره فارابی گفت: جشنواره دارای دو بخش داخلی و خارجی است که در بخش داخلی ۱۶ گروه علمی هستند که همه عرصه‌های علوم انسانی و اسلامی را پوشش می‌دهند.

به گفته عباس زاده، جشنواره دارای ۵ قالب اصلی برای ارسال آثار است که شامل کتاب فیزیکی یا نسخه الکترونیکی، گزارش پژوهش اختتام یافته، رساله دکتری یا سطح ۴ حوزه، پایان نامه کارشناسی ارشد یا سطح ۳ حوزه و مقاله پژوهشی که در مجلات دارای درجه علمی منتشر شده، می‌شود.

دبیر علمی جشنواره فارابی گفت: جشنواره در دو بخش جوانان و بزرگسالان برگزار می‌شود و از میان آنها افرزاد برتر برگزیده می‌شود
به گفته عباس زاده، برگزیده‌ها دارای ۳ رتبه می‌شوند که در این دوره اثر برگزیده و رتبه اول نداشتیم، آثار ارسال شده باید در بازه ۳ سال منتهی به سال برگزاری جشنواره منتشر یا اختتام یافته باشند یعنی از سال ۱۳۹۹ تا پایان سال ۱۴۰۱ تدوین شده باشند.

وی افزود: جشنواره در بخش داخلی از شخصیت پیشگام که اساتید مرحوم شده هستند و شخصیت پیشتاز که اساتید در قید حیات هستند تقدیر می‌کند. علاوه بر این از نظریه پرداز برجسته، مترجم برتر، انجمن یا قطب علمی برتر در سطح دانشگاهی و حوزوی، نشریه علمی برتر در سطح دانشگاهی و حوزوی، جایزه منشور توسعه فرهنگ قرآنی در حوزه پژوهش و آموزش عالی تقدیر می‌شود.

پیشنهاد مطالعه، کلیک کنید:  نانوحباب به کمک یکی از سد‌های بدنام در آفریقا آمد!

دبیر علمی جشنواره فارابی با اشاره به بخش بین الملل گفت: این بخش شامل ایران شناسی، اسلام شناسی و علم دینی می‌شود. همچنین در بخش بین الملل دو عرصه شامل شخصیت پیشتاز خارجی و اثر برگزیده خارجی وجود دارد. همچنین جایزه صلح و دوستی امسال به یک شخصیت خارجی تعلق می‌گیرد.

وی بیان کرد: در این دوره ۱۴۲ اثر برای داوری همه جانبه ارسال شد و نتیجه داوری‌ها مجددا در گروه‌های علمی مطرح شد تا در آنجا رتبه‌ها تعیین شوند که در نهایت ۱۸ اثر در بخش داخلی و خارجی تعیین شدند.

دبیر علمی جشنواره فارابی با اشاره به داورانی که در این دوره همکاری داشته‌اند، گفت: ما با ۱۲۴ استاد دانشگاه و حوزه که مدیران و اعضای کارگروه‌های علمی هستند همکاری داشتیم و با بیش از ۵۰۰ داور که متخصص در حوزه موضوعی خودشان هستند نیز در شهر‌های مختلف همکاری کردیم.

وی درباره تعداد آثار برگزیده داخلی جشنواره گفت: آثار برتر داخلی ۱۷ اثر، شخصیت‌های پیشگام علوم انسانی ۴ نفر، شخصیت‌های پیشتاز علوم انسانی ۵ نفر، انجمن علمی دانشگاهی و حوزوی هر کدام یک انجمن، نشریه برتر علمی دانشگاهی و حوزوی هر کدام یک نشریه، نظریه پرداز برتر یک نفر، مترجم برتر از عربی به فارسی یک نفر و جایزه منشور توسعه فرهنگ قرآنی در حوزه پژوهش و آموزش عالی هم یک مورد بودند.

عباس زاده درباره برگزیدگان بخش بین الملل افزود: در بخش بین الملل هم شخصیت‌های پیشرو خارجی ۲ استاد و تحقیق برتر هم یک استاد تعیین شد. ضمن اینکه جایزه صلح و دوستی هم به یک نفر در عرصه بین المللی که از کشور آمریکاست تعلق می‌گیرد.

پیشنهاد مطالعه، کلیک کنید:  همکاری علمی آموزشی دانشگاه شهید چمران اهواز و دانشگاهبصره

نمایش بیشتر
باکویت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Banner
https://madaress.ir/sitemap_index.xml