مقالات مختلف

بهبود کیفیت شیر دام به کمک پروتئین میکروبی توسط میکروارگانیسم‌های سیرابی

پژمان آجیل‌چی٬ مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: اپتوریلیز منبعی از نیتروژن غیر پروتئینی با تکنولوژی منحصر به فرد است که با آزاد سازی تدریجی اوره موجب افزایش بهره وری اوره در سیرابی می‌شود. اپتوریلیز با استفاده از فناوری پوشش چند لایه و گرانولیشن استاندارد باعث می‌شود تا دسترسی میکروارگانیسم‌های سیرابی به نیتروژن کنترل شده تدریجی باشد.

او با اشاره به مزایای محصول اظهار کرد: اپتوریلیز به عنوان منبع نیتروژن غیر پروتئینی موجب می‌شود تا آزاد سازی اوره در سیرابی به آهستگی انجام شود؛ در نتیجه از انباشتگی آمونیاک در سیرابی کاسته شود. این در حالی است که استفاده از اوره معمولی باعث می‌شود تا منبع تجزیه پذیر اوره به یک باره در اختیار میکروارگانیسم‌ها قرار بگیرد و موجب انباشتگی بیش از حد آمونیاک در سیرابی شود.

آجیل چی افزود: در ادامه باعث ایجاد بار اضافی برای کبد شده و موجب بالا رفتن اسید‌های چرب غیر استریفیه (NEFA) در خون شود و در نهایت مسمومیت با اوره اتفاق می‌افتد. اپتوریلیز به عنوان منبع اوره آهسته رهش بهره وری اوره در جیره‌ گاو‌های شیری را به مراتب بالا می‌برد و در نتیجه پروتئین میکروبی بیشتری توسط میکروارگانیسم‌های سیرابی ساخته می شود و در نهایت موجب بهبود کیفیت شیر می‌شود.

او گفت: اپتوریلیز همچنین موجب تعادل اسید و باز در محیط رحم و مایعات فولیکولار شده و در نتیجه موجب افزایش نرخ گیرایی و بهبود سیستم تولید مثلی و بهبود کیفیت جنین می‌شود. اپتوریلیز بایستی به میزان ۸۰ تا ۲۰۰ گرم بر اساس پتانسیل ماده آلی قابل تخمیر در سیرابی و با نظر متخصص و مشاور تغذیه گله مصرف شود. ترجیحا در گوساله‌های کمتر از یک ماه استفاده نشود.

پیشنهاد مطالعه، کلیک کنید:  نکاتی برای ایمن کردن اطلاعات و موقعیت مکانی گوشی در برابرهکر‌ها

نمایش بیشتر
باکویت

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Banner
https://madaress.ir/sitemap_index.xml