ویژه برنامه «۲۳۲ روز» به اهمیت مأموریت ناوگروه ۸۶ پرداخت
۱۵:۳۲ – ۰۹ آبان ۱۴۰۳
با دعوت نیروی دریایی ارتش، مدیران مرکز سیمرغ سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به همراه عوامل تولید «ویژه برنامه ۲۳۲ روز» با فرمانده نیروی دریایی ارتش دیدار و گفتگو کردند.
رییس مرکز سیمرغ عنوان کرد : سازمان صدا و سیما آمادگی تولید آثار مختلف رسانهای ازجمله برنامه سازیهایی از نوع «۲۳۲ روز»، سریال سازی کوچک و بلند و در نهایت فیلم سینمایی دارد و فرایندهای پژوهش و نگارش فیلمنامه نیز در جریان است.
اکبر شاهی در ادامه ژانر دریا را از ژانرهای مهم ساخت سینمایی و سریال برشمرد که متأسفانه مغفول مانده است.
دریادار ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش ضمن قدردانی از زحمات و اقدامات رسانه ملی در خصوص تبیین ماموریت ناوگروه ۸۶ در سفر به دور دنیا، با تجلیل از زحمات جهادی عوامل تولید «ویژه برنامه ۲۳۲ روز» خاطر نشان کرد: یکی از مجموعه آثاری که با یک نگاه متفاوت به اهمیت مأموریت ناوگروه ۸۶ پرداخت، مجموعه ۳۰ قسمتی «۲۳۲ روز» بود که از نگاه نخبگان، دانشمندان، هنرمندان و مفاخر ایران زمین ابعاد و بزرگی این مأموریت تبیین و روایت شد.
امیر دریادار ایرانی گفت: ارتش، ظرفیتها و سوژههای متعدد و متفاوتی برای تولید محتواهای رسانهای دارد که البته مهمترین آنها مأموریت ناوگروه ۸۶ است که با وجود تأکیدهای فرماندهی معظم کل قوا هنوز هم آنگونه که باید و شاید به این موضوع پرداخته نشده است.
وی افزود: هر اقدام و هر مأموریت این نیرو دست مایه تولید آثار فاخر سینمایی، تلویزیونی و هنری است که ما برای تولید این آثار آمادگی همکاری و پشتیبانی از هنرمندان و تهیه کنندگان عزیز هستیم.
فرمانده نیروی دریایی ارتش در ادامه اذعان داشت: فرماندهی معظم کل قوا صراحتاً و مؤکداً فرمودند که «داستان این سفر هشتماههی شما میتواند بنمایهی یک کار خوب تلویزیونی و سینمایی بشود؛ هنرمندها به میدان بیایند. قضایای اتّفاقافتاده برای شما در این مدّت چیزی نیست که در یک گزارش چندصفحهای یا در سخنرانی چنددقیقهای بگنجد. هر جزئی از حوادث شما ــ شما ۳۵۰ نفر آدم بودید ــ هر کدام احساسی داشتید، کاری داشتید، فکری داشتید، حرکتی انجام دادید، خوشیها و ناخوشیهایی وجود داشته، همهی اینها در مجموع، یک داستان بلند و آموزنده و پُرمعنا است. برای اینکه این کار معرّفی بشود، میتواند در یک قالب هنری، در یک قالب سینمایی، تلویزیونی ارائه بشود؛ اینجا دیگر کار هنرمندها است که این کار را انجام بدهند»، بنابراین در این زمینه حجت بر همه تمام شده و اگرچه آثاری در دست تولید است، اما انتظار میرود بیش از اینها به موضوع ناوگروه پرداخته شود.
در این دیدار، علاوهبر تعدادی از معاونان و مسئولان نیروی دریایی ارتش، سید فضلالله شریعت پناهی مدیر تولیدات غیر نمایشی مرکز سیمرغ، محمدحجت احمدیزر مدیر تولیدات نمایشی مرکز سیرغ، مجتبی زند مقدم مدیر روابط عمومی مرکز سیمرغ، مجید بهرامی تهیه کننده و کارگردان مجموعه «۲۳۲ روز» و محمد مصداقی تدوینگر مجموعه «۲۳۲ روز» نیز حضور داشتند.