«در آغوش درخت» یک اثر سینمایی موفق است
۰۸:۳۷ – ۱۱ شهريور ۱۴۰۳
در آغوش درخت فیلمی سینمایی به کارگردانی و نویسندگی بابک خواجهپاشا و تهیهکنندگی محمدرضا مصباح و سجاد نصراللهینسب محصول سال ۱۴۰۱ است. این فیلم در بهمن ۱۴۰۱ در چهل و یکمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم فجر اکران شد.
مارال بنیآدم، جواد قامتی، روحالله زمانی، اهورا لطفی و رایان لطفی بازیگران «در آغوش درخت» را تشکیل میدهند. این فیلم حاصل مشارکت سازمان سینمایی سوره و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است.
در خلاصه داستان فیلم در آغوش درخت آمده است: «بحران پیچیده زندگی کیمیا و فرید که دوازده سال از ازدواجشان میگذرد، جهان زیبای فرزندانشان را برهم میریزد. کودکانی که هیچ چیز جز سادگی و مهربانی را در زندگی نمیشناسند.»
قربانعلی تنگ شیر کارشناس سینما و استاد دانشگاه درباره این فیلم سینمایی گفت: فیلم سینمایی در آغوش درخت دومین فیلم بابک خواجه پاشا است. این کار ارزشمند است و به طور کلی فیلم در مورد جایگاه خانواده است. فضای در آغوش درخت به لوکیشنهایی در ارومیه اشاره دارد که این تصاویر ارزشمند شبیه آثار آقای مجیدی و آقای میرکریمی است.
وی ادامه داد: به طور کلی فیلم سینمایی در آغوش درخت داستانی از حکایت والدین و فرزندان است که همسر و پدر این داستان بیشتر دیده میشوند. یکی از سکانسهای زیبای این اثر سینمایی لالایی پیرزنی است که برای کودک خوانده شده است.
او تصریح کرد: یکی دیگر از سکانسهای جالب این فیلم تکان دادن درخت توت است. در سینمای ایران آثار بسیار زیادی در مورد طبیعت ساخته شده است از جمله کارهای آقای کیارستمی و سهراب شهید ثالث. در آغوش درخت به نوعی فیلم کودک، خانواده و طبیعت نامیده میشود. کودکان، طبیعت و خانواده در این فیلم نقش اساسی دارند و به نظر من آقای خواجه پاشا موفق شد که فیلم خوبی به بیادعایی درباره روابط خانواده و طبیعت بسازد.
این کارشناس خاطرنشان کرد: در آغوش درخت برای تقدیر از طبیعت و خانواده است. سینمای ایران به سینمای کودک و نوجوان کمتر توجه کرده است، جشنواره فیلم کودک و نوجوان هر ساله برگزار میشود و فیلمسازهای خوبی هم در این جشنواره کشف میشوند که فیلمهای خوبی میسازند اما آثار سینمایی کودک و نوجوان کم است.
خبرنگار: زهرا بالاور