اردو فرصتی برای خودشناسی دانش آموزان
معاون پرورشی و فرهنگی
معاون پرورشی و فرهنگی آموزشوپرورش گفت: نظام تربیت غیررسمی اثرگذاری بیشتری بر دانش آموزان دارد.
پورثاني گفت: اردو یک تفاوت ویژه با برنامههای عادی دیگر دارد. شخصی که به اردو میآید یعنی یک گام رو به جلو برداشته است و وقتی به استان و خانه خود برمیگردد، تغییرات او برای خانواده محسوس است.
وی ادامه داد: در این اردو مهارتهای مختلفی فرامیگیرید، در چادر میخوابید، خودتان غذا پخت و پز میکنید. دانشآموزانی که در اردوی ملی حضور پیدا میکنند ویژگیهای خاصی دارند. شما از بین تمام دانشآموزان کشور در این اردو حضور پیدا کردهاید و مطمئنا ویژگیهای خاصی دارید.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: علی لندی با اینکه یک دانشآموز بود، اما برای نجات یک نفر به دل آتش زد، حسین فهمیده شهید شد برای نجات یک کشور. حضرت علی (ع) میفرمایند «قدر رجله الی قدر همته». بعضیها مثل شهید بهشتی وقتی در سن شما بودند میگفتند ما کاری میکنیم که در جهان اسلام صدا کند. شخصی که نماینده یک استان است و به اردوی ملی آمده است میتواند کارهای ویژهای انجام دهد.
حجتالاسلام پورثانی با بیان اینکه این اردو یک فرصت است تا خودمان را بهتر بشناسیم و فرصتی است برای تولد دوباره ما، گفت: انشاءالله در این اردو از تکتک لحظات آن استفاده کنید و با خودتان عهد ببنید که در این اردو قرار است تغییر کنید.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش افزود: اعتقاد ما این است که نظام تربیت غیررسمی که در خارج از مدرسه بلکه در مسجد، محله، کانون و … شکل میگیرد، تاثیرگذاری بیشتری نسبت به مدرسه و کتاب درسی دارد. ما به عنوان معاونت پرورشی و فرهنگی و سازمان دانشآموزی باید تلاش کنیم تنوع محیطهای یادگیری را رقم بزنیم و بسترهای لازم را فراهم کنیم.
رئیس سازمان دانشآموزی گفت:: اثر مربی پیشتازان و تشکیلات و سازمان ما بر رشد دانشآموز میتواند بسیار بیشتر از اثری باشد که در مدرسه است. انشاءالله از این فضا استفاده کنید؛ پس از این دوره، شما مربیان که به استانهای خود برمیگردید باید اثرگذاری خود را دوچندان کنید. امیدواریم بتوانیم نسلی را تربیت کنیم که آینده ایران را بهتر بسازند.